Hlavní obsah

Jágrův agent prozradil novinku. S kolika týmy NHL o hokejové legendě jedná?

New York/Praha

Okolo Jaromíra Jágra a jeho možného setrvání v hokejové NHL začíná být v posledních dnech živo. Poté, co vedení St. Louis ve čtvrtek přiznalo, že kvůli rozsáhlé marodce uvažuje i o pětačtyřicetiletém legendě, se objevila zpráva, že Bluesmani nejsou jediným týmem, který o nejproduktivnějšího Evropana NHL jeví zájem.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Jaromír Jágr.

Článek

Redaktor stanice Fox Sports Andy Strickland nyní přišel s informací, že o služby Jaromíra Jágra stojí hned tři mužstva. A odkazuje se na hráčova agenta Petra Svobodu, který mu měl tuto novinu sdělit.

„Agent Jaromíra Jágra mi řekl, že v současné době jedná se třemi týmy z NHL," napsal Strickland na svém účtu na Twitteru.

„Já to víceméně vůbec neřeším. Co bude, to bude. Je spousta věcí, které se mění ze dne na den. U těch jednání nejsem, tak to nemůžu odhadnout. Já jen poslouchám, co mi říká Ježek (Svoboda). Ne všemu, co ti lidi řeknou, můžeš věřit. Musíš číst mezi řádky," řekl Jágr v pátek po tréninku s kladenskými Rytíři, jejichž je majitelem, a vyjednávání o novém kontraktu přirovnal k pokeru.

„Každý se snaží nějakým způsobem blafovat. Sice nechápu, z jakého důvodu, jsme dospělí chlapi. Nepodepisuju nějaký obrovský kontrakt na sedm let. Ale to je jedno, taková je strategie určitých lidí," prohlásil útočník, jenž v uplynulé sezóně zaznamenal v dresu Floridy 46 kanadských bodů.

Že se kolem něj skutečně něco děje, nepřímo potvrdil i sám Jágr. Dnes měl totiž podle původních plánů nastoupit za Kladno v utkání první ligy proti Přerovu, jenže nakonec z toho sešlo. „Zaprvé pořád probíhají nějaká jednání v NHL. Nepřejí si to ani ty týmy z NHL, abych hrál, takže to musím respektovat. Navíc ještě ani nemám vyřízenou transferkartu," uvedl Jágr.

Bude v nejbližších dnech o Jágrově dalším osudu jasněji?

Reklama

Související témata: