Hlavní obsah

Jágr poslal tajemný „kočičí" vzkaz. Dohodl se na smlouvě v NHL?

Kladno

„Podívejte, zrovna jsem své kočce řekl, že je šance hrát letos NHL,“ zní vzkaz Jaromíra Jágra na sociální síti Twitter. Text je doplněn fotkou kočky ležící v dolarových bankovkách. A novináři v zámoří již čile spekulují, zda se český hokejista v sobotu dohodl na novém kontraktu v NHL.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Jaromír Jágr udílí ze střídačky pokyny kladenským hokejistům.

Článek

Už dříve se objevily zprávy, že o Jágrovi uvažují v St. Louis. Petr Svoboda, který je agentem 45letého útočníka, zase měl redaktorovi Fox Sports prozradit, že vyjednává hned se třemi kluby.

„Já to víceméně vůbec neřeším. Co bude, to bude. Je spousta věcí, které se mění ze dne na den. U těch jednání nejsem, tak to nemůžu odhadnout. Já jen poslouchám, co mi říká Ježek (Svoboda). Ne všemu, co ti lidi řeknou, můžeš věřit. Musíš číst mezi řádky," uvedl Jágr v pátek po tréninku s kladenskými Rytíři.

A tomu, že je stále blíže dohodě v NHL nasvědčuje i skutečnost, že zkušený hráč odsouvá plánovaný start v dresu mateřského Kladna, jehož je zároveň majitelem. Naposledy takto vynechal duel první ligy s Přerovem. „Zaprvé pořád probíhají nějaká jednání v NHL. Nepřejí si to ani ty týmy z NHL, abych hrál, takže to musím respektovat. Navíc ještě ani nemám vyřízenou transferkartu," prozradil Jágr.

Reklama

Související témata: