Hlavní obsah

Slovenský obr roztočil své pěsti v NHL

Praha

Nikdo ho nepřehlédne. Když si vezme hokejový obránce Zdeno Chára brusle, ještě navýší svoji mohutnou postavu. V civilu měří 206 centimetrů a váží 113 kilo. Tohle jsou pádné argumenty při fyzickém kontaktu. Zadák Bostonu se proti Columbusu nepředvedl jen po hokejové stránce v NHL, dal si také bitku s Joshem Andersonem.

Foto: Profimedia.cz

Slovenský obránce Bostonu (33) zpracovává soupeře v bitce. Tento souboj s ním prohrál Josh Anderson z Columbusu.

Článek

Medvědi prohráli 3:4 po samostatných nájezdech. Na všech jejich gólech se podílel přihrávkami David Pastrňák. Vítezství v boji si připsal ale kapitán Chára, který opět zažil velké vytížení. Na ledě strávil čtyřiadvacet minut.

Andersona Chára dostal do varu svým dohráním u mantinelu za brankou, které se soupeři hodně nelíbilo, proto nastala bitka, která nakonec vyzněla lépe pro o patnáct centimetrů vyššího Slováka.

Kanaďan si vybral soupeře, ke kterému se složitě dostává. Levou rukou si Chára soka držel a pravačkou postupně boxoval. Když se oba rozpohybovali, bostonský hráč chytl Andersona do kravaty a poslal ho k ledu. O vítězi bitky bylo jasno, ze zápasu ale odešli jako vítězové hráči Columbusu.

Reklama

Související témata: