Hlavní obsah

Jágr pomohl k výhře Jágr týmu ve fotbalové exhibici v Litomyšli

LITOMYŠL

Jágr tým v čele s Jaromírem Jágrem zvítězil ve fotbalové exhibici v Litomyšli nad výběrem umělců z muzikálů Angelika a Golem, posíleným o bývalé sparťanské fotbalisty Horsta Siegla, Jiřího Novotného, Martina Frýdka či Michala Horňáka. Po nerozhodném výsledku 4:4 vyhráli hokejisté na penalty 7:6.

Článek

Hvězda New Yorku Rangers k tomu přispěla gólem na 4:1 po akci klubového spoluhráče Petra Průchy, který si také připsal jeden gól. Při penaltách Jágr neuspěl, tu rozhodující proměnil Tomáš Plekanec.

V dresu Jágr týmu se představili například autor dvou branek Jan Hlaváč, nová akvizice Tampy Bay, dále Petr Tenkrát, Jan Hrdina, Jiří Zelenka, Martin Ševc či Jaroslav Kalla. První akcí Jágr týmu v letošním létě byl čtvrteční golf na Konopišti, jehož se Jágr nezúčastnil. Místo toho v Prostějově povečeřel s prezidentem Václavem Klausem.

V Litomyšli se Jágr zúčastnil také autogramiády. "Jarda se podepisoval ochotně a vytrvale všem zájemcům. Byla tam i taková úsměvná věc, když jedna maminka svlékla své tříleté holčičce tričko, aby jí ho dala podepsat. Ta začala plakat, že jí ho Jarda ničí," řekl ČTK Petr Fridrich ze společnosti TK Plus, která Jágr tým marketingově zastupuje. Další akcí Jágr týmu je týdenní soustředění v Prostějově, které začne nadcházející neděli a zakončí ho tenisový turnaj NHL OPEN v Olomouci a Prostějově.

Reklama