Hlavní obsah

Jágr Team zahájil přípravu bez Jágra, ten je na Wimbledonu

Hokejisté spadající do skupiny Jágr Teamu v Prostějově zahájili kondiční soustředění, jehož hlavní náplní budou především dávky v cyklistickém sedle. Tradiční součást letní přípravy na nadcházející sezonu vede jako obvykle Marian Jelínek, na kole je pak hráčům k dispozici Vladimír Vačkář, čtyřnásobný mistr světa na dráze ze sedmdesátých let.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Jaromír Jágr

Článek

"Hokejisty čeká každý den v podstatě stejný program, jen se u něčeho budou navyšovat dávky," řekl ČTK Petr Fridrich z marketingové agentury TK Plus, jež program Jágr Teamu opět zajišťuje. "Hlavní náplní bude kolo s využitím prostějovského velodromu a přilehlého okolí včetně Plumlovské přehrady, kde budou sprinty do vrchu. Kromě toho pak posilovna a příprava s medicinbaly nebo švihadly," nastínil Fridrich.

V Prostějově je zatím skupina dvanácti hráčů, mezi nimiž nechybí například David Výborný, Jan Hlaváč, Jaroslav Hlinka, Jan Hrdina či Karel Pilař. Schází naopak největší hvězda Jaromír Jágr. "Dnes mi volal, že je na Wimbledonu, ale určitě dorazí 29. června, aby nechyběl na tenisovém turnaji. V pátek by měl dorazit i Josef Vašíček. Před čtvrtečním bowlingem by se k nám měli přidat bratři Kaberleové, Tomáš Plekanec a Milan Hnilička," uvedl Fridrich.

Tenisový turnaj NHL Open se za účasti všech hokejových hvězd kromě Jana Hlaváče uskuteční 29. a 30. června v Olomouci a Prostějově.

Reklama