Hlavní obsah

Hokejisté Pardubic remizovali ve Švýcarsku s Bielem 3:3

BIEL

Hokejisté Pardubic remizovali v úterý večer v prvním utkání na turné ve Švýcarsku s tamním druholigovým Bielem 3:3. O branky úřadujícího českého vicemistra se postarali Jiří Cetkovský, Zdeněk Ondřej a Petr Koukal. Další zápas čeká svěřence trenéra Miloše Říhy dnes od 19:30 proti Servette Ženeva.

Foto: Sport.cz

Radost padrubických hokejistů

Článek

"Pro nás je důležité, že utkání bylo hrané ve vysokém tempu a zároveň velmi korektně. Jako příprava splnilo to, co jsme od něj očekávali," řekl klubovému serveru Říha.

Podle něj měli jeho svěřenci v úvodní třetině jasnou převahu. "Nepustili jsme soupeře k žádné střele a měli jsme spoustu šancí. Bohužel jsme ale tyto příležitosti neproměňovali a od prostřední třetiny jsme trošku znervózněli, byli dost vylučovaní a hráli jsme něco jiného."

Biel toho využil k obratu. "O druhé přestávce jsme si popovídali a ve třetí třetině jsme se vrátili ke své hře, byli jsme lepším mužstvem, lépe jsme bruslili, vytvářeli si šance, měli jsme asi tři šance do prázdné brány, ale opět jsme je neproměnili. Stav utkání jsme ale vyrovnali a udrželi do konce," dodal kouč.

Výsledek:

EHC Biel - Moeller Pardubice 3:3 (1:1, 2:1, 0:1)

Branky: 20. Tuomainen, 29. Tuffet, 40. Reber - 16. Cetkovský, 21. Ondřej, 43. Koukal. Rozhodčí: Kurmann - Flury, Hügli (všichni Švýc.). Vyloučení: 7:6. Využití: 2:2. Diváci: 763.

Reklama

Související témata: