Hlavní obsah

Na MS inline hokejistů IIHF se představí i Aleš Hemský

Hvězda hokejistů Edmontonu Aleš Hemský bude reprezentovat Českou republiku na mistrovství světa organizace IIHF v inline hokeji, které se hraje od 21. do 29. června v Bratislavě. Čtyřiadvacetiletý hokejový mistr světa z Vídně z roku 2005, který hraje inline hokej za Střída Sport Pardubice, se objeví na šampionátu na kolečkových bruslích po tříleté pauze.

Článek

Naposledy se představil ve Finsku, kde český tým skončil čtvrtý. V týmu jsou i další hokejoví reprezentanti. Ve čtrnáctičlenném kádru nechybí ani útočník Petr Tenkrát, který hájí barvy švédské Timry. Představí se například i obránce Tomáš Mojžíš z ruského Novosibirsku nebo útočník Třince Jiří Polanský.

Nominace českých inline hokejistů na mistrovství světa organizace IIHF v Bratislavě (21.-29. června):
Brankáři: Ondřej Jirkův (IHC Slavia Praha), Tomáš Štůrala (IHC Reflex Zlín)
obránci: Aleš Hemský, Tomáš Mojžíš (oba Střída Sport Pardubice), Luděk Brož, Pavel Strýček (IHC Slavia Praha), Vladimír Kameš (Čerti Kladno)
útočníci: Jan Besser, Ladislav Vlček (oba IHC Berounští Medvědi), Petr Hemský (Střída Sport Pardubice), Jiří Polanský (IHC Slavia Praha), Patrik Šebek (IHC Reflex Zlín), Petr Tenkrát (Čerti Kladno), Martin Vozdecký (IHC Devils Prozax Zlín).

Reklama

Související témata: