Hlavní obsah

Jágr tým při exhibici v Brně rozstřílel druholigovou Techniku

BRNO

Hokejový Jágr tým porazil v prvním ze dvou letních exhibičních vystoupení v České republice v brněnské hale Rondo druholigovou Techniku Brno vysoko 12:2. Hlavní protagonista týmu Jaromír Jágr dnes vstřelil dvě branky a připsali si jednu asistenci. Druhé utkání sehraje Jágr tým v úterý v Třinci proti extraligovým Ocelářům.

Foto: Sport.cz

Jaromír Jágr při tréninku Avangardu Omsk.

Článek

Snaživá Technika držela s hvězdným týmem krok dvě třetiny, kdy ještě prohrávala jen o jednu branku 2:3. To ale i proto, že její soupeř hrál pouze na půl plynu. Vedoucí branku zaznamenal už ve 4. minutě po přihrávce Tlustého Jágr, jenž naznačil brankáři kličku a do odkryté branky skóroval.

Ostrou kanonádu spustil Jágr tým až v poslední třetině, kdy v rozmezí pouhých 33 sekund dal tři góly po střelách Novotného, Plekance a Jágra. Druholigový celek začal kupit chybu na chybu a nechával soupeři hodně prostoru k zakončení, což v pohodě hrající hvězdný tým nekompromisně trestal dalšími góly.

"Bylo vidět, že když měl náš mladý soupeř sílu, tak po dvě třetiny kousal. V závěru se ale projevila nejen větší fyzička, ale také naše zkušenost," řekl po utkání Jágr, který má za sebou tvrdou přípravu v Omsku. "Byla náročnější, než jsem čekal. Opravdu velmi tvrdé. Ale já jsem nakonec rád, neboť se potom cítím na ledě daleko lépe," dodal Jágr.

Jágr Tým - Technika Brno 12:2 (3:1, 0:1, 9:0)
Branky a nahrávky: 4. Jágr (Tlustý, Plekanec), 8. Tlustý (Plekanec), 20. Krajíček (Řehoř, Novotný), 45. Novotný (Kotalík), 45. Plekanec (Jágr), 46. Jágr (F. Kaberle), 47. Smoleňák (J. Nedvěd, P. Nedvěd), 48. J. Nedvěd (Smoleňák), 50. Kotalík (Fleischmann), 54. Hlaváč (J. Nedvěd, P. Nedvěd), 58. Smoleňák (Hlaváč), 59. Melichar (P. Nedvěd, J. Nedvěd) - 12. Florián, 30. Mráz (Eliáš, Forejt). Rozhodčí: Skoupý - Pospíšil, Brabec. Diváci: 2500.
Sestava Jágr týmu: Neuwirth (34. Schwarz) - F. Kaberle, T. Kaberle, J. Nedvěd, Melichar, Řehoř, Krajíček - Jágr, Plekanec, Tlustý - Smoleňák, P. Nedvěd, Hlaváč - Kotalík, Fleischmann, Novotný. Trenér: M. Jelínek.

Reklama