Hlavní obsah

Fotbalový brankář Melichárek řídil ve Švédsku opilý

MALMÖ

Český fotbalový brankář Dušan Melichárek byl ve Švédsku přistižen při řízení v opilosti. Švédská policie zadržela gólmana klubu Malmö FF v neděli v okamžiku, kdy jel na silnici s maximální povolenou rychlostí 90 km/h rychlostí o 44 km/h vyšší a přitom měl v krvi asi 0,4 promile alkoholu.

Článek

"Jel jsem od kamaráda a řídil jsem příliš rychle. Byla to chyba," řekl čtyřiadvacetiletý gólman deníku Aftonbladet, který v pondělí o jeho zadržení informoval. Údaje o alkoholu fotbalista odmítl komentovat. Jeho klub však v tiskové zprávě napsal, že Melichárek se k požití alkoholu přiznal a že řídil s množstvím odpovídajícím 0,42 promile. Za svůj přestupek přijde o řidičský průkaz a riskuje vysokou pokutu.

Malmö FF označilo Melichárkovo počínání za nepřijatelné s tím, že poškozuje dobrou pověst klubu. S brankářem, který slíbil, že se podobný prohřešek již nebude opakovat, však nadále počítá.

Odchovanec Slovácka, který si českou nejvyšší soutěž nikdy nezachytal, přišel do Malmö v únoru na hostování z druholigového Mjällby AIF a následně si vysloužil tříletou smlouvu. Svými výkony se vypracoval na pozici brankářské jedničky momentálně sedmého týmu švédské ligy.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
  Rakousko - Česko dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Rakousko vs. Česko
Rakousko vs. Česko
Rakousko
Česko
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články