Hlavní obsah

V charitativní aukci můžete získat jedinečné hokejové dresy

PRAHA

Cenný suvenýr, jehož koupí navíc pomohou dobré věci, mohou od pondělí získat hokejoví fanoušci na aukčním serveru aukro.cz. Jsou zde k mání jedinečné repliky dresů československé reprezentace z mistrovství světa 1947, 1972, 1985 a dresy, které v národním týmu oblékali Petr Čajánek, Jaroslav Bednář, Miroslav Hlinka, a Zbyněk Irgl. Výtěžek z aukce půjde na charitativní projekt ve prospěch dětí.

Článek

Aukci pořádá Český svaz ledního hokeje ve spolupráci se společností Aukro a občanským sdružením Barevný svět dětí, které výnos z aukce použije na podporu ohrožených dětí a dětí z dětských domovů. Dražit unikátní hokejové dresy lze až do pondělí 9. února.

Fotografie s popiskem reprezentačních dresů najdou zájemci na stránkách www.aukro.cz. Prozatím největší zájem se objevil u repliky dresu, který měla československá reprezentace na mistrovství světa 1972 - na trikot v nyní už netradiční modré barvě se lvíčkem na prsou kliklo už patnáct zájemců. Zájem o červený dres mistrů světa z roku 1985 zase nejvíce vyšrouboval cenu - ta v úterý po 16. hodině činila 2 350 korun.

Reklama

  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec