Hlavní obsah

Tenisový turnaj osobností ve Vésce vyhrála žena bývalého ministra

Manželka politika Ivana Langra vyhrála spolu s bývalou tenistkou Petrou Langrovou tenisový turnaj osobností, který v sobotu ve Vésce u Olomouce uspořádal hokejový Jágr team. Ženská dvojice ve finále čtyřhry porazila olympijského vítěze v akrobatickém lyžování Aleše Valentu a montrealského hokejistu Tomáše Plekance.

Článek

"My na Kladně jsme džentlmeni, jinak by dámy dostaly šestku," komentoval porážku svých kolegů Jaromír Jágr. Plekanec před svým odchodem do NHL rovněž hrával za Kladno.

Na turnaji se objevilo několik dalších sportovních hvězd, například někdejší přední světový tenista Jiří Novák. Hrál i manžel vítězky Ivan Langer, bývalý ministr vnitra však v deblu s Davidem Riklem neuspěl.

V zápasech tenisových legend byli nejlepší Karel Nováček s hokejovým obráncem Tomášem Kaberlem, kteří si dokázali poradit s dvojicí Jan Železný - Tomáš Cibulec. "Jsem zvyklý sem jezdit, je tu vždycky příjemná atmosféra a dobré zápasy. Pro mě je to super zahrát si s bývalým profíkem a člověk se učí," pochvaloval si Kaberle souhru s Nováčkem.

Reklama

  2 : 0 Třinec - České Budějovice 2 : 0 dohráno
20240328T17 : 00:00+0100
Třinec vs. České Budějovice
Třinec vs. České Budějovice
Třinec
České Budějovice