Hlavní obsah

Na Janeckého exhibici v Pardubicích se představí i Fetisov

PARDUBICE

Účast další ruské legendy, obránce Vjačeslava Fetisova, okoření nedělní benefiční utkání Otakara Janeckého, které se uskuteční v pardubické ČEZ Areně od 17:30. Přehlídka současných i bývalých hvězd českého i světového hokeje, mezi nimiž nechybí Sergej Makarov, Willy Lindström, Timo Blomqvist, Peter Bondra nebo Zdeno Chára, přispěje stejně jako při loňském prvním ročníku na charitu. Videopřenos z utkání můžete sledovat na Stream.cz.

Článek

"Jsem velice rád, že už tak skvělou hráčskou sestavu doplní také další dvě ikony hokejového světa. Jeden z nejlepších obránců světového a sovětského hokeje Vjačeslav Fetisov, několikanásobný mistr světa, olympijský vítěz a držitel Stanley cupu. A nově také několikanásobný reprezentant Sovětského svazu a Ruska a dlouholetý hráč NHL Andrej Kovalenko," informoval média prostřednictvím tiskové zprávy Janecký.

Fetisov ze slavné pětky nadvlády Sovětského svazu světovému hokeji v 80. letech doplní útočníka Sergeje Makarova, naopak chybět bude původně avizovaný Vladimir Krutov. Dále se představí také Alexandr Jakušev, Anders Carlsson, Robert Nordmark, Ilja Bjakin, Alexandr Golikov, Vladimir Golikov, Jeans Öhling, Jörgen Petterson, Robert Reichel, Jiří Šlégr, Petr Průcha, Marek Židlický, Michal Rozsíval, Martin Erat a řada dalších.

Výtěžek ze vstupného, které je jednotné 100 korun, bude podle něj tentokrát předán obyvatelům povodněmi postižené obce Markvartice. "Společně s námi bude i pan starosta s dalšími občany obce Markvartice," dodal Janecký. Přestávky mezi třetinami zpestří miniutkání fotbalových legend v čele s Kukou, Sieglem, Šilhavým a dalšími proti hercům a zpěvákům.

Videopřenos z utkání můžete v neděli sledovat na stránkách Stream.cz.

Reklama

Související témata: