Hlavní obsah

Šindler bude pískat v sezóně dvě mistrovství světa

CURYCH

Český hokejový rozhodčí Vladimír Šindler se v této sezóně zúčastní dvou světových šampionátů. Na mistrovství světa v Německu v květnu příštího roku se spolu s ním představí i další hlavní sudí Milan Minář a čárový František Kalivoda. Šindler ale už na přelomu kalendářního roku bude řídit zápasy na šampionátu hráčů do dvaceti let v Kanadě, kde nebude chybět ani další hlavní Antonín Jeřábek a čárový Vít Lederer.

Článek

Na mistrovství světa hokejistů do osmnácti let v dubnu v Bělorusku se představí Martin Fraňo a Jiří Gebauer.

V nominaci Mezinárodní hokejové federace na turnaje v nižších výkonnostních kategoriích je dalších deset českých rozhodčích. Nejexotičtější dějiště čeká Romana Poláka, který bude v březnu rozhodovat turnaj divize III hráčů do osmnácti let v Mexiku.

Nominace rozhodčích na MS v Německu (7.- 23. května 2010):
Hlavní rozhodčí: Milan Minář, Vladimír Šindler (oba ČR), Vladimír Baluška, Daniel Konc (oba SR), Tom Laaksonen, Jari Levonen (oba Fin.), Rafael Kadyrov, Konstantin Olenin (oba Rus.), Marc Muylaert, Chris Savage (oba Kan.), Soren Persson, Patrik Sjöberg (oba Švéd.), Rick Looker, Thomas Sterns (oba USA), Ole Stian Hansen (Nor.), Daniel Piechaczek (Něm.).
Čároví rozhodčí: Thomas Gemeinhardt, Andreas Kowert (oba Něm.), Roger Arm, Tobias Wehrli (oba Švýc.), František Kalivoda (ČR), Daniel Bechard (Kan.), Eric Bouguin (Fr.), David Brown (USA), Ivan Deďulja (Běl.), Ansis Eglitis (Lot.), Konstantin Gorděnko (Rus.), Christian Kaspar (Rak.), Peter Sabelström (Švéd.), Anton Semjonov (Est.), Jussi Terho (Fin.), Miroslav Valach (SR).
Nominace českých rozhodčích na MS do dvaceti let v Kanadě (26. prosince 2009 - 5. ledna 2010):
Antonín Jeřábek, Vladimír Šindler (oba hlavní), Vít Lederer (čárový).

Reklama