Hlavní obsah

VIDEO: Hokejoví brankáři se umí taky parádně porvat

Je jich jako šafránu, proto je diváci o to víc milují. Mluvíme o bitkách hokejových gólmanů, kteří se obvykle do šarvátek nezapojují, místo toho je s chladnou hlavou sledují zpovzdálí a soustředí se na další průběh zápasu. Brankáři z ontarijské ligy však dokazují, že by se mohli živit i jako pravověrní bitkaři.

Článek

Při utkání mezi Sault Ste. Marie Greyhounds a Erie Otters se odehrálo hned několik šarvátek, zlatým hřebem hokejového večera v Tullio Areně však byl pěstní souboj gólmanů. Ti si dali dostaveníčko ve středovém kruhu, kam přijeli už bez rukavic a helmy, a začala rvačka.

Gólmani Robin Lehner a Ramis Sadikov ukázali výtečnou stabilitu a několik povedených úderů. Diváci už v tu chvíli byli dávno ve varu nejen díky povedeným hokejovým akcím, ale převážně kvůli pěstem, které každou chvíli svištěly vzduchem do tváře soupeře. Po bitce gólmanů pak propuklo v ochozech absolutní šílenství. Brankáři si vydrželi vracet rány přes půl minuty, než do jejich rozepře vkročili sudí.

Domácí diváci sice nemohli být spokojeni s výsledkem, hostující Greyhounds odjeli s vysokým vítězstvím 5:1, ovšem mohli si lebedit alespoň s ohledem na boxerské vložky, ve kterých mělo domácí Erie o něco navrch.

Reklama

Související témata: