Hlavní obsah

Bednář a super štace. Mohl by to být Davos, říká agent

PRAHA

Že by konečně? Možná. Hokejista Jaroslav Bednář odehrál v sobotu přípravný zápas za Davos proti Zugu. Jeho výkon se líbil a směřuje k podpisu kontraktu na nadcházející sezónu. O tom svědčí i fakt, že třiatřicetiletý útočník je v těchto dnech ve Švýcarsku.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Jaroslav Bednář.

Článek

„Jarda s přítelkyní čekají miminko, takže tohle by byla pro něj skvělá štace,“ má jasno agent Michal Sivek ze společnosti Eurohockey Services.

Bednář v minulé sezóně hrál KHL za Nižnij Novgorod, ale nyní je bez angažmá. Před pár týdny se rýsovala možnost působení v HC Lev, který měl hrát Kontinentální ligu v Popradu, ale tuto variantu nakonec zamítlo samotné vedení soutěže. Poté Bednář také chvíli trénoval v Mladé Boleslavi. Ale stále nic konkrétního. Hovořilo se o Rusku, Švédsku.

Teď je tu opačný kout Evropy. „Davos má zájem. Navíc v klubu mají místo pro jednoho cizince. Věříme, že se dohodneme. Co se týče podmínek, tak by všechny měly být splněny,“ říká Sivek.

Podpisy ale ještě na papíře nejsou. Jasno by mělo být do úterý. Co když námluvy s Davosem nedopadnou? „Tento klub není jediný, který má o Jardu zájem, ale říkáme, že je zajímavý,“ dodává Sivek.

Reklama

Související témata:
  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín
  5 : 1 Česko - Rakousko 5 : 1 dohráno
20240418T17 : 10:00+0200
Česko vs. Rakousko
Česko vs. Rakousko
Česko
Rakousko