Hlavní obsah

VIDEO: Rodina, která má talent. Dcera Dominika Haška nadchla Lucii Bílou

PRAHA

Klan, který má talent. Táta slavil úspěchy ve světových hokejových arénách, dcera chce vystoupat na prknech, která znamenají svět. Taková je rodina Haškových. Pětačtyřicetiletý Dominik, brankář Spartaku Moskva. Jeho následovnicí je patnáctiletá Dominika, zpěvačka, která se objevila na televizi Prina v pořadu Česko Slovensko má talent.

Foto: Televize Prima

Dominika Hašková se pokouší uspět v televizní show Česko Slovensko má talent.

Článek

„Ale prosím vás,“ usmál se Jan Kraus, jeden ze tří porotců, když zjistil, že Dominika je dcera hokejového brankáře Dominika Haška.

Slavná píseň Hallelujah od Leonarda Cohena v jejím podání měla úspěch. Patnáctiletá dívka nadchla. „Máš nádherný hlas, nádherně střídáš polohy, krásně si hraješ s tóny, pro mě jsi báječná zpěvačka,“ byla nadšená Lucie Bílá.

Jediným kritikem byl porotce Jaroslav Slávik, kterému se nelíbil americký styl zpěvu. Stejně ale poté dodal. „Myslím, že máte talent a můžu se s vámi bavit jako se zpěvačkou, ne jako se soutěžící.“

Vše ze zákulisí sledovala manželka Dominika Haška. Po vyslovení trojnásobného „ano“ od poroty Dominika vyběhla z pódia, kde ji čekalo objetí od mámy. „Chtěla bych dokázat taťkovi, že umím zpívat,“ přála si dcera před vystoupením. Pokud toto video táta viděl, tak slyšel, že dcera umí. Nyní je na řadě on. Za pár hodin startuje Kontinentální liga. Další cesta, kde chce Hašek slavit úspěch. Třeba mu pak dcera zazpívá.

Reklama

  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
  Rakousko - Česko dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Rakousko vs. Česko
Rakousko vs. Česko
Rakousko
Česko
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články