Hlavní obsah

Ve středu půjdou do prodeje denní vstupenky na duely MS v hokeji

Sportovní fanoušci budou mít od středy 1. prosince možnost koupit si denní vstupenky na zápasy hokejového mistrovství světa, které se v příštím roce uskuteční na Slovensku. Doposud bylo možné zakoupit vstupenky pouze v balíčcích nejméně na šest zápasů turnaje.

Foto: 2011 IIHF World Championship, Slovakia

Podoba autobusu na hokejovém mistrovství světa na Slovensku, které proběhne příští rok v Bratislavě a Košicích.

Článek

Lístky na hokejové zápasy jsou v prodeji od 27. září a zatím jich bylo prodáno přibližně 135 tisíc. To je necelá třetina z pořadateli plánovaného prodeje.

"Věříme, že poté co budou k dispozici denní vstupenky, zvýší se prodej i v Košicích. Podle našich informací mnozí fanoušci čekají právě na tento moment," uvedl generální ředitel šampionátu Igor Nemeček v tiskové zprávě.

Dosud byl totiž větší zájem o vstupenky na utkání hraná v Bratislavě. Tam se vedle domácího Slovenska představí i česká reprezentace, která bude na turnaji obhajovat zlaté medaile.

Cena nejlevnějších denních vstupenek byla stanovena na 35 eur (asi 870 korun, na dva zápasy v Košicích), denní vstupenky na zápasy základních skupin lze zakoupit v rozmezí 53 až 90 eur (1320 až 2240 korun). Čeští fanoušci je mohou zakoupit i přes internetový web www.ticketportal.sk.

Největší sportovní akce ve slovenské historii bude zahájena 29. dubna, nový šampion bude znám v neděli 15. května.

Reklama