Hlavní obsah

Hokejové hvězdy pomohou fotbalem zdravotně postiženým

STARÉ MĚSTO

Tým českých a slovenských hokejových hvězd změří síly v charitativním fotbalovém utkání s výběrem osobností, které se uskuteční v sobotu od 16:00 hodin na stadionu Širůch ve Starém Městě. Výtěžek duelu bude věnován Domovu pro osoby se zdravotním postižením Velehrad.

Foto: Milan Malíček, Právo

Brankář Ondřej Pavelec

Článek

V týmu hokejových hvězd z NHL a KHL se objeví v kopačkách například Karel Rachůnek, Pavol Demitra, Petr Čajánek, Ondřej Pavelec, Jakub Voráček, Martin Havlát, Michael Frolík, Petr Průcha, Jakub Klepiš, Petr Vampola, Milan Michálek, Jiří Novotný, Tomáš Kopecký, Jakub Nakládal a Ivan Rachůnek.

Jejich soupeřem bude tým osobností, ve kterém se představí fotbalisté Petr Švancara, Michal Kadlec, Jiří Štajner, Luděk Zelenka, Vít Valenta, Michal Kordula, hokejisté Radim Bičánek, Ladislav Kohn a také herci Michal Suchánek, Richard Genzer a Josef Alois Náhlovský.

Po utkání se večer v pasáži Menton uskuteční dražba hokejových a fotbalových věcí, jejíž výtěžek poputuje na konto Nadace Femina. Ta poskytuje pomoc ženám, které onemocněly rakovinou prsu. Dražit se bude například dres Petra Švancary či hokejka a dres třineckého Ladislava Kohna, se kterými letos vybojoval prvenství v extralize.

Reklama