Hlavní obsah

VIDEO: Hadamczik nejapně žertoval o sexu s pohlednými Slovenkami

PRAHA

Myslel to jako vtip. Trenér české hokejové reprezentace Alois Hadamczik potkal během letošního mistrovství světa slovenské prodavačky suvenýrů. Dvě pohledné Slovenky se podařilo Hadamczikovi nejdříve znejistět a poté rozesmát.

Foto: Milan Malíček, Právo

Trenér Alois Hadamczik přivítal hráče na srazu české hokejové reprezentace.

Článek

Hadamczik se s prodavačkami začal bavit společně se skupinkou českých fanoušků. Půvabné dívky chtěly všechny přesvědčit, aby si zakoupily upomínkové předměty. „Kdo si koupí přívěsek, dostane pusu,“ říkaly rozverně.

V tu chvíli se do debaty vložil Hadamczik. „Holky, my vás teď nechceme urazit. My se nechceme líbat, my chceme šuk*t,“ rozesmál všechny přítomné. Pak však svůj vtip uvedl na pravou míru. „Počkejte! Nebojte se, to polsky znamená hledat,“ vysvětlil.

Alois Hadamczik požádal redakci Práva o vyjádření, aby mohl uvést celou věc na pravou míru. „Rozhodně v mých slovech nebyl žádný sexuální podtext, ani jsem nikoho nechtěl urazit,“ tvrdí reprezentační trenér s tím, že stáli večer s doktorem Holibkou v Bratislavě před hotelem a přišli za nimi fanoušci.

„Rozjela se normální debata, ale nevěděl jsem, že to někdo nahrává. Jedna dívka pak po mně chtěla fotku s polibkem, to jsem odmítl a pokusil se vymluvit vtipem, který možná nevyzněl. Ale já hned dodal, že výraz š*kat znamená v polštině hledat, tomu jsme se všichni zasmáli...,“ doplnil Hadamczik, který je přesvědčen, že kdyby dívku políbil, a pak to někdo zveřejnil, byl by z toho ještě větší skandál.

Reklama

  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín
  5 : 1 Česko - Rakousko 5 : 1 dohráno
20240418T17 : 10:00+0200
Česko vs. Rakousko
Česko vs. Rakousko
Česko
Rakousko