Hlavní obsah

VIDEO: Divočina na ledě. Hokejový zápas Nitry s Doněckem vyvrcholil bitkou

PRAHA

Až moc bylo živo. I přípravný zápas se může zvrhnout v několik pěstních bitek. To zažili hokejisté Nitry, kteří hráli s ukrajinským mistrem Donbas Doněck. Hostující gólman stihl dokonce protihráče řezat i hokejkou. „Byla to divočina. Je to škoda, protože to byl docela dobrý hokej. I oni mohli hrát v klidu, ale zbytečně sekali a utkání bylo nervózní,“ řekl pro hokej.sk Ľubomír Korhoň.

Bitka v přípravě mezi Nitrou a Doněckem

Článek

„Byl to velmi zvláštní zápas, stále nás osekávali. Těžko se to posuzuje i rozhodčím, když se mají pískat fauly hokejkou. Já sám mám po zápase celý modrý prst. Když Bača dostal tři sekery před brankou, už se ohnal a náhodou trefil brankáře. Potom to dopadlo tak, jak to dopadlo,“ popsal následné boxerské vložky nitranský obránce Miroslav Ďurák.

Ukrajinský tým si bitku patrně užil, jeho hráči se zapojili do potyček i přímo ze střídačky. „Hráli nefér, co k tomu dodat. Už od poloviny utkání neměli zájem hrát hokej. Šli jen do těla hlava nehlava,“ pověděl Ďurák.

Gólman hostí na závěr vše završil gesty, které doplnil i házením předmětů do hlediště. „To je klasický hloupý člověk, bylo to primitivní,“ dodal Ďurák.

Reklama

Související témata: