Hlavní obsah

Msta hokejové mládeže. Sudí dostal naloženo, podává trestní oznámení

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM

Horké hlavy vzplály v utkání juniorské hokejové ligy mezi hráči Rožnova pod Radhoštěm a Přerova. Rožnovští na domácím ledě prakticky neustále vysedávali na trestné lavici a skóre rychle narůstalo v jejich neprospěch. Za stavu 0:9 pak povolily nervy jednomu z mladíků, který napadl hlavního rozhodčího. Ten na něj hodlá podat dokonce trestní oznámení.

Foto: www.khl.ru

Hokejový rozhodčí inkasoval úder holí a ukončil zápas, zvažuje i trestní oznámení. Ilustrační foto.

Článek

Kromě útoku na rozhodčího si v utkání Rožnovští připsali neuvěřitelných 153 minut, které domácí hráči doprovázeli častým spíláním na adresu sudích. Zatímco na tabuli svítilo skóre 0:9, na vyloučení Rožnov jasně vedl v poměru 14:1. Hned tři hráči dostali trest ve hře, další čtyři pak osobní desetiminutový trest. A Přerov trestal, využil šest přesilovek.

Nedůstojnou hokejovou tragikomedii sledovalo v Rožnově 55 diváků, závěrečné sirény se ale nedočkali. Zbývalo posledních devět minut, když se zatmělo před očima domácímu forvardovi Kitzbergerovi. Po deváté inkasované brance se ohnal holí a hrubě sekl hlavního rozhodčího Langera. Ten samozřejmě vzápětí zápas ukončil a hodlá dokonce na útočníka podat trestní oznámení.

Reklama

Související témata:
Rožnov pod Radhoštěm
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec