Hlavní obsah

Pražské univerzity si to mezi sebou rozdají v hokeji o pohár primátora

PRAHA

V létě se čtyři největší pražské univerzity utkaly v souboji na vodě při prestižních veslařských Primátorkách, nyní se proti sobě postaví v hokejové výstroji. První ročník Pražské hokejové bitvy univerzit se uskuteční 9. listopadu v Tesla Areně a týmy VŠE, UK, ČVUT a ČZU budou hrát o pohár primátora hlavního města Prahy. Přichystán bude i velmi zábavný doprovodný program.

Foto: www.hokejovabitva.cz

Hokejová bitva pražských univerzit

Článek

První ročník Hokejové bitvy univerzit 2011, jak zní oficiální název projektu, má za cíl zábavnou a zároveň sportovní formou představit jednotlivé vysoké školy v netradičním světle a umožnit jim tak „soupeřit“ mezi sebou v duchu fair play. Vysoká škola ekonomická (VŠE) změří síly s týmem České zemědělské univerzity (ČZU), ve druhém zápase se utkají borci ČVUT s reprezentanty Univerzity Karlovy.

Součástí večera bude bohatý doprovodný program, sestávající z řady soutěží s lákavými názvy: „bečkocurling“, „tref díru“, "ice running" či „sestřelení Stanley cupu“. Chybět nebudou ani půvabné dívky v podání smyslných cheerleaders, z nichž se bude volit ta nejhezčí.

V průběhu zápasů bude pro návštěvníky zpřístupněno mnoho občerstvovacích stanic, včetně tanečního prostoru s oblíbenými DJ’s. Záštitu nad akcí převzal primátor hlavního města Prahy, MUDr. Bohuslav Svoboda, své studenty na místě podpoří i rektoři jednotlivých univerzit.

Hokejové klání začne 9. listopadu v 17:30, vstupenky jsou v předprodeji k mání za 99 korun, na místě budou stát 150 Kč.

Veslařský souboj v červnu vyhrála osmiveslice Českého vysokého učení technického (ČVUT), když ve finiši zdolala sestavu Univerzity Karlovy. Kdo si povede nejlépe na ledě?

Reklama

  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec