Hlavní obsah

Znojmo zakončilo základní část EBEL debaklem ve Villachu

VILLACH

Hokejisté Znojma po debaklu 0:7 na ledě Villachu sice zakončili základní část EBEL na předposledním desátém místě o šest bodů za osmou Vídní, ale boj o play off pro ně začíná od neděle prakticky znovu. Do další fáze se totiž započítávají jen bonusové body za umístění a Orli už v neděli začnou osmizápasový boj o play off znovu na ledě Villachu.

Článek

Znojmo jde po základní části do dalšího boje ve skupině o 7. až 11. místo z desáté pozice bez bonusového bodu stejně jako poslední Jesenice. Dosavadní body se totiž do další fáze nezapočítávají.

O dvě postupové pozice do play off budou Orli v duelech každého s každým doma a venku vedle Jesenice hrát ještě se sedmým Villachem (3 bonusové body), osmou Vídní (2) a devátým Štýrským Hradcem (1).

Jistou účast v bojích o titul mají týmy z první šestky, které budou hrát také každý s každým doma a venku o nasazení do play off. První Linec si přenáší čtyři body, druhý Záhřeb tři, třetí Salcburk dva, čtvrtý Klagenfurt jeden a pátá Lublaň s šestým Székesfehérvárem jdou do boje bez bodu.

Hokejová liga EBEL - 44. kolo:
Villach - Znojmo 7:0 (1:0, 3:0, 3:0)
Branky: 1. a 41. Damon, 30. Toff, 31. Craig, 40. Razingar, 52. Wiedergut, 53. Toporowski.
Linec - Vídeň 4:3 po sam. nájezdech
Lublaň - Klagenfurt 0:4
Štýrský Hradec - Jesenice 4:1
Záhřeb - Salcburk 6:3.

Reklama