Hlavní obsah

Legendární trenér je zpět! Povede českou hokejovou reprezentaci?

Praha

Elitní trenér Luboš Hrouzek se vrací. V minulé sezoně koučoval svou srdcovou Slavii, která hrála baráž, jenže z posledního zápasu proti Havířovu odešel, aby se stihl rozloučit se svým umírajícím otcem. "Hokej prostě někdy musí počkat." Jenže všechno bylo nakonec jinak. Co na zřejmě nejlepšího českého trenéra a zlatého borce z Nagana čeká? Seriál Lajna 3 startuje už 11. října na Televizi Seznam.

Legendární kouč Luboš Hrouzek se vrací! Bude trénovat repre?Video: Stream.cz

 
Článek

Ve druhé řadě populárního internetového seriálu z hokejového prostředí se Luboš Hrouzek vrátil kvůli svému nemocnému otci z Havířova do Slavie, z čehož měla radost hlavně jeho přítelkyně Deniska. Karel Hrouzek starší mu pak dělal peklo na střídačce i doma.

Po špatných výsledcích Slavie však Karel zkolaboval a během barážového utkání s Havířovem už byl dokonce i na onom břehu, ale zpráva, že Deniska porodila dva zdravé chlapečky ho vrátila do života.

Třetí řada seriálu Lajna už brzy!Video: Stream.cz

V nové řadě má trenér Hrouzek před sebou velkou výzvu v podobě trénování hokejové reprezentace. K té české je však cesta složitá, kde nakonec skončí? První díl třetí řady uvidíte už 11. října na Televizi Seznam.

Reklama