Hlavní obsah

VIDEO: To není vtip! Zámořský hokejový tým nabídl smlouvu popové hvězdě Justinu Bieberovi

Už jen kdyby se jednalo o pouhý žert, divácký zájem o nižší zámořskou hokejovou soutěž ECHL by raketově vzrostl. Jenže co teprve, když je to holá pravda. Tým Bakkersfield Condros se totiž rozhodl nabídnout amatérský kontrakt kanadské popové hvězdě a idolu dívčích srdcí Justinu Bieberovi!

Justin Bieber na tréninku Toronta

 
Článek

„Jen zřídkakdy vidíte takovou kombinaci zručnosti a houževnatosti. Našel jsem video, na kterém bruslil s týmem Toronta Maple Leafs, a myslím si, že by našemu týmu mohl svou rychlostí pomoci. Navíc se jedná o praváka, kterého potřebujeme," prohlásil hlavní trenér a ředitel klubu zároveň Matt O´Dette, který už má v hlavě i plán, do jaké útočné formace Biebera zařadí.

Bieber, který randí s další hvězdou popové scény Selenou Gomezovou, je velkým fanouškem hokeje a často je spolu se svou partnerkou k vidění v hledištích arén NHL. Osmnáctiletý zpěvák má na svém kontě už několik hitů, jako například singly „Baby" nebo „Boyfriend", který aktuálně zní v rádiích. Kolik má za sebou na ledě hokejových hitů zatím není známo.

Reklama