Hlavní obsah

VIDEO: Řežba v nižší zámořské hokejové lize! Jednu z šesti bitek si dokonce střihli i brankáři

V málokdy vídanou řežbu se změnil sobotní zápas nižší zámořské hokejové soutěže AHL mezi mužstvy Binghamton Senators a Syracuse Crunch. První pěstní souboj se odehrál už v první třetině, celkem pak došlo ještě na pět dalších. V jednom z nich si to dokonce rozdali oba gólmani. Bitka brankářů sice fanoušky senators nadchla, konečné skóre však nikoli. Binghamton totiž za polovinu zápasu promrhal pětibrankový náskok a nakonec prohrál 5:6 po prodloužení.

Jedna z bitek v AHL, do níž se zapojili i brankáři

 
Článek

Ve 30. minutě se strhla mela před gólmanem Binghamtonu Robinem Lehnerem, po které se švédský brankář začal sápat na Slováka Richarda Pánika ze Syracuse. To rozčílilo Riku Heleniuse, který neváhal přejet celé hřiště a vše si s Lehnerem vyříkat za pomocí pěstí.

Lehner bitku vyhrál, nadšeným fanouškům předvedl několik oslavných gest, stejně ale jako jeho soupeře jej rozhodčí poslali předčasně do kabin.

Binghamton v té době vedl 5:0, luxusní náskok přesto ještě stihl promarnit. O výhru hostů se jedním gólem postarali i Čech Ondřej Palát a Slovák Pánik, který se v minulosti objevil v české extralize v dresu Třince.

Sudí v souboji farmářských týmů Ottawy a Tampy Bay rozdali celkem 152 trestných minut.

Reklama

  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240420T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
  Rakousko - Česko dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Rakousko vs. Česko
Rakousko vs. Česko
Rakousko
Česko
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články