Hlavní obsah

VIDEO: Nevídaná řežba! Pěsti létaly i na střídačce a čároví rozhodčí absolutně nestíhali

Aktualizováno

Melu, která je na hokejových stadiónech k vidění jen zřídkakdy, přinesl zápas Southern Professional Hockey League (SPHL) mezi týmy Huntsville Havoc a Mississippi Surge. Na konci třetí třetiny se na ledě, a následně dokonce i na střídačce, strhla hromadná bitka, do které se zapojili úplně všichni hráči včetně brankářů.

Hromadná bitka na hokejovém utkání v SPHL.

 
Článek

SPHL je nižší zámořská hokejová profesionální soutěž, která aktuálně sdružuje devět týmů sídlících na jihovýchodě Spojených států amerických. Necelých pět minut před koncem duelu Huntsvillu s Mississippi vedli domácí 3:2, když před hostující střídačkou došlo k menší potyčce, která během pár vteřin přerostla v hromadnou bitku.

Stranou nezůstali ani gólmani, šarvátka dokonce probíhala i na hostující střídačce. Dvojice čárových rozhodčích se snažila od sebe nastartované hráče oddělit, proti obrovské přesile ale byla bez šance.

Po zhruba dvou minutách řádění pěstí přeci jen utichlo, ale jen na chvilku. Po krátké pauze došlo k další bitce, teprve posléze se chopili hlavní role sudí, kteří incident vyhodnotili 129 trestnými minutami, když hned osmičce hráčům udělili trest do konce utkání.

Huntsville v následné přesilovce přidal další dva góly a zvítězil 5:2. Fanoušci se už teď mají zajisté na co těšit, 20. ledna je totiž na programu další vzájemný zápas, tentokráte na ledě Mississippi.

Reklama