Hlavní obsah

Hrdina z Nagana Dominik Hašek v hromadné havárii poničil své volvo

Nepříjemnou chvilku prožil bývalý slavný hokejový gólman Dominik Hašek. V pátek se zapletl do hromadné havárie na silnici R1 u Jinočan. Osmačtyřicetiletý olympijský vítěz z Nagana naštěstí vyvázl bez zranění, na místě přesto zasahovala sanitka. Informaci jako první přinesl server tn.cz.

Foto: Profimedia.cz

Dominik Hašek a rychlé a silné vozy k sobě patří.

Článek

Dvojnásobný vítěz Stanley Cupu podle serveru zřejmě nestihl zabrzdit včas a narazil do auta před sebou. Při nehodě poškodil přední část svého volva, do havárie se nakonec zamotalo dohromady pět vozů.

Jeden z účastníků nehody byl lehce zraněn a odvezen sanitkou. "Byl jsem účastníkem nehody, do které se zapojilo pět aut. Já jsem byl ten poslední, který nedobrzdil. Nikdo nebyl zraněn. Jen jedna paní byla pro jistotu odvezena do nemocnice, i když se jí moc nechtělo," uvedl Hašek pro ČTK.

Není to první Haškova nepříjemná zkušenost za volantem. Zhruba půl roku po historickém triumfu v Naganu havaroval se svým ferrari mezi obcemi Seč a Zbohov na Chrudimsku, z nehody vyvázl bez zranění a na sportovním vozu vznikla škoda asi sto tisíc korun.

O tři roky dříve byl slavný pardubický rodák potrestán v USA za příliš rychlou jízdu a řízení vozu pod vlivem alkoholu pokutou 850 dolarů a 100 hodinami veřejně prospěšných prací.

Reklama