Hlavní obsah

Hokejisté Karlových Varů odešli v zápase s Mnichovem do kabin. Měli už moc zraněných

Karlovy Vary

Hokejisté Karlových Varů v pátek nedohráli přípravný zápas na domácí půdě s Mnichovem. Nad účastníkem německé nejvyšší soutěže vedli 4:1, ale v 51. minutě se rozhodli odejít z ledu do šatny a nepokračovat ve hře. Sudí Vladimír Šindler s Tomášem Zubzandou tak duel kontumovali 5:0 ve prospěch Mnichova.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Kouč Varů Richard Žemlička zavelel a hráči odešli do kabin.

Článek

"Máme zraněných šest hráčů a nechtěli jsme, aby jich bylo ještě více. Připravujeme se na extraligu a chceme být v co největším počtu. Chceme, abychom byli zdraví," řekl oficiálnímu serveru Energie útočník Michal Vachovec.

Hráči Mnichova na ledě Karlových Varů předváděli tvrdou hru a podle oficiálních stránek Energie nasbírali deset dvouminutových, jeden desetiminutový a ještě dva tresty na 5 minut a do konce utkání. "Trenér rozhodčímu říkal už dříve, aby začal pískat víc citlivě, protože tam byly zákroky na hranici i za hranicí," navázal Vachovec.

Nakonec kouč Richard Žemlička svůj tým ze hry stáhnul. Předcházela tomu další z šarvátek na ledě. "Pak už jen trenér řekl, že jdeme. Tak jsme se sbalili a šli do šatny. Myslím si, že to bylo nejlepší možné řešení," dodal Vachovec.

Reklama

Související témata: