Hlavní obsah

Karlovy Vary - Mytišči 2:5Karlovy Vary v Ufě podruhé prohrály, podlehly Mytišči

Hokejisté Karlových Varů si ve svém třetím vystoupení na turnaji republiky Baškortostán v Ufě připsali druhou porážku, když dnes nestačili na Atlant Mytišči a prohráli 2:5. O mnoho lépe se nevedlo ani Třinci v souboji s jiným účastníkem Kontinentální ligy. Oceláři na úvod turnaje v Jekatěrinburgu podlehli 1:5 Novosibirsku.

Foto: hokejkv.cz

Hokejisté Karlových Varů.

Článek

Západočeši po úvodní porážce s domácí Ufou a výhře nad Novokuzněckem odehráli slibnou první třetinu, v níž na brzkou soupeřovu úvodní branku rychle odpověděl Radim Hruška. Po první ze dvou dnešních tref Andrease Engqvista sice dokázal znovu vyrovnat Tomáš Rohan, ale poté už se do střelecké listiny zapisoval pouze Atlant, který definitivně rozhodl o svém vítězství v posledních vteřinách trefou do prázdné branky.

Zatímco Karlovarští ve čtvrtek uzavřou svoji účast na turnaji duelem proti Omsku, jejich extraligový konkurent z Třince dnes rozehrál jiný turnaj v Jekatěriburgu. Slezané tam odehrají rovněž čtyři zápasy.

Třinečtí měli proti Novosibirsku raketový start, když je do vedení poslal v přesilovce ostřílený Jan Peterek, jenže to bylo z jejich strany vše. Zbytek zápasu patřil soupeři. V dalším střetnutí na turnaji změří Třinec ve čtvrtek síly s domácím Jekatěrinburgem.

Hokejový turnaj republiky Baškortostán v Ufě:
HC Energie Karlovy Vary - Atlant Mytišči 2:5 (1:1, 1:3, 0:1)
Branky: 4. R. Hruška, 33. T. Rohan - 26. a 37. Engqvist, 3. Levickij, 35. Ševčenko, 60. Kadějkin.
Přípravný hokejový zápas - turnaj v Jekatěrinburgu:
HC Oceláři Třinec - Sibir Novosibirsk 1:5 (1:3, 0:1, 0:1)
Branky: 6. Peterek - 7. Lemťugov, 10. Enlund, 19. Kudroč, 27. Vorošilo, 52. Monya.

Reklama