Hlavní obsah

Vášně při holčičím hokejovém zápase. Tatínkovi ruply nervy a musel platit

York City

Naúčtovali mu 500 dolarů za instalaci nové části vybavení, sám si zničil prsten a na ruce si způsobil krvavý šrám. K tomu se ještě nechtěně stal hvězdou internetu. Tenhle tatínek totiž natolik prožíval hokejový zápas své dcery, až se neudržel a rozbil část tvrzeného skla, které by mělo vydržet opravdu hodně. Jen zřídka neodolá nárazu hromotluků, teď se vysypalo až nečekaně lehce.

Vášně na zápase malých hokejistek.

 
Článek

„Rodiče to někdy s vášní přeženou," poznamenal Dave Fischer z řídícího orgánu hokeje v USA. V obdobných zápasech mládežnických kategorií jde stále častěji nejen o samotné vítězství, ale mnohdy i o zisk zajímavého stipendia.

Podle některých zámořských trenérů, kteří se problematikou zabývají, rodiče do svých dětí provozujících sport stále více investují a při jejich zápolení pak dávají průchod emocím víc, než je zdrávo. „Dostalo se to na úroveň jako nikdy předtím," vyjádřil se pro místní média univerzitní fotbalový kouč Ron Miller.

Otec v tomto případě neusnesl, že Team Carolina, za který hrála jeho dcera, byl potrestán vyloučením.

Eric Menzer, šéf haly v pensylvánském York City, kde se toto mládežnické klání odehrávalo, podle upi.com sdělil, že otec hned po incidentu sám uznal, že to přehnal, omlouval se a opustil halu, odkud by byl tak jako tak vykázán.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec