Hlavní obsah

Nechutná řež v Rusku! Hokejky jako zbraně, sudí rozdali za bitky 790 trestných minut

Dvé třetiny probíhalo utkání Moskevské noční hokejové ligy v relativním klidu, jenže v té třetí se ledová plocha změnila ve válečnou zónu, která neměla s hokejem absolutně nic společného. Hráči Molotu a Juganu používali v hromadných rvačkách všechno, co měli k dispozici. Rozhodčí rozdali jenom za šarvátky rekordních 790 minut, celkem pak udělili 802 trestných minut.

Nechutná bitka v nižší ruské hokejové lize

 
Článek

Kdo neviděl, neuvěří. První mela se strhla po souboji u mantinelu a zapojili se do ní všichni hráči v poli, kteří v tu chvíli byli na ledě. Po zhruba půlminutě se situace uklidnila a zdálo se, že rozhodčí ji mají pod kontrolou.

Jenže ještě brutálnější scény následovaly o chvilku později. Jeden z hráčů Juganu hodil u střídaček jakýmsi předmětem po soupeři a hráči v sobě najednou byli zase. Do nechutné bitky se zapojili i hráči ze střídaček, včetně Sergeje Salomatina z Molotu. Ten bezbranně ležícího soka několikrát píchnul hokejkou do hlavy a na ledě se dokonce objevila krev.

Rozhodčí celé mele jen nečinně přihlíželi a slovo si vzali až v momentě, kdy začali rozdávat trestné minuty. Nejvíce ze všech hráčů jich vyfasoval Salomatin (135).

Reklama

Související témata: