Hlavní obsah

Holaň se stal novým trenérem hokejistů Trenčína

Trenčín

Český trenér Miloš Holaň povede hokejisty Dukly Trenčín. Pětačtyřicetiletý bývalý reprezentační obránce, který v minulé sezóně koučoval běloruský Neman Grodno, se vrací do slovenské extraligy téměř po sedmi letech. V letech 2008 a 2009 vedl Zvolen. V Trenčíně působil dva roky jako hráč na vojně a získal s ním v roce 1992 titul v ještě federální lize.

Foto: Petr Horník, Právo

Trenér Miloš Holaň povede v příští sezóně hokejisty Trenčína

Článek

Na střídačce Dukly nahradí Jána Kobezdu, který byl v minulé sezóně koučem i generálním manažerem. "Rozhodli jsme se pro Miloše, protože patří k mladším trenérům, přesto má hodně odtrénováno, ať už na Slovensku, v Čechách nebo v jiných zahraničních ligách," řekl klubovému webu Kobezda, který s týmem vypadl ve čtvrtfinále.

Holaň před působením ve Zvolenu vedl Vítkovice a norský Lillehammer, pak trénoval Spartu, Mladou Boleslav, Berkut Kyjev a Feldkirch. Pro Duklu se rozhodl i proto, že Trenčín zná.

"Byla to i taková nostalgie a také značka Dukly Trenčín. A také to, že je tu nastavená nová filosofie pracovat s mladými hráči a něco dokázat," uvedl Holaň, který během hráčské kariéry nastupoval za Vítkovice a Třinec, v NHL oblékal dres Anaheimu a Philadelphie. Jeho asistentem bude Róbert Petrovický, který po této sezóně ukončil hráčskou kariéru.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články