Hlavní obsah

Potetovaný kamarád Ronalda a rváč UFC může vyprodat stadión Realu

Praha

Pozná posvátný stadión fotbalistů Realu Madrid řež pěstí v kleci? Španělský klub má údajně zájem uspořádat na Santiago Bernabéu světovou událost ve smíšených bojových uměních MMA. Oktagon a UFC na zeleném pažitu. Klec, do které by měl vstoupit také Conor McGregor, jméno, které budí mezi fanoušky velké vášně.

Foto: Facebook: Conor McGregor

Conor McGregor a Cristiano Ronaldo se potkali i v kleci, ale šlo spíše o pózování.

Článek

Irský bojovník a Cristiano Ronaldo, fotbalová ikona Realu. Na první pohled dva sportovci, kteří se pohybují v jiných sportovních galaxiích, přesto je pojí přátelství. Pokud by opravdu k akci došlo, může se na stadión vejít přes 80 tisíc fanoušků. Informaci přinesl server dailymail.co.uk.

Podle Realu Madrid by akce musela proběhnout od května do července, kdy má španělská fotbalová liga pauzu. Dojde k další expanzi UFC v Evropě? Pokud ano, z Ameriky by přiletěli zástupci největší firmy světa ve smíšených bojových uměních, kde se točí milióny dolarů.

Padne rekord v návštěvosti?

McGregor je kontroverzní, ale představuje brilantní marketingový tah. Pokud by bojoval ve Španělsku, bude mít zápas blíže k domovu. Dosavadním hlavním lákadlem byla velká kasina v Las Vegas. Za irským bojovníkem se táhnou tisíce fanoušků přes oceán, teď by měli celé divadlo v Evropě. Navíc na stadiónu Santiago Bernabéu by mohl padnout rekord v návštěvnosti UFC. Nejvíce zatím přišlo na UFC193 v Austrálii. Na Rondu Rouseyovou bylo zvědavo 56 214 lidí.

Ir opakovaně prohlásil, že by chtěl bojovat doma, obklopen svými fanoušky a těm by rád nabídl nezapomenutelnou show. Pokud by nedopadlo Irsko, Madrid se jeví jako dobrá volba. Ronadlo by určitě nechyběl.

Reklama

Související témata: