Hlavní obsah

Marek lituje, že ho přemohla nemoc

Od neděle se marně pral s horečkou a silné nachlazení ho vyčerpalo tak, že se nakonec musel omluvit z účasti na Karjale. Útočník Jan Marek září v Magnitogorsku, byl nejlepším z reprezentantů na Česká pojišťovna cupu v Liberci, jenže nyní ho nemoc přemohla.

Foto: www.metallurg.ru

Jan Marek hraje v Magnitogorsku.

Článek

"Těšil jsem se na národní mužstvo, jenže hned po příletu z Ruska domů mě zaskočily vysoké teploty. Vůbec nevím, jak to na mě padlo, přitom se snažím dávat na sebe pozor, jíst vitamíny i nikde neprochladnout. Cítím se nyní hrozně zesláblý, bolí mě klouby a dokážu jen ležet v posteli," přiznal Marek.

Podobnou virózu zažil i na začátku ruského angažmá. "Tam jsem se ale dal rychleji dohromady, a pak se mi dařilo plout na vlně dobrých výkonů. Sbíral jsem góly i asistence a chtěl předvést formu i v reprezentaci. Za sbornou na Karjale nastoupí tři spoluhráči v klubu Varlamov, Aťušov a Kulemin a dost jsme se navzájem hecovali," přiznal hokejista, jenž věří, že se do konce týdne uzdraví natolik, aby zvládnul cestu letadlem zpátky do Magnitogorsku, kde nově potká i krajana Kudrnu: "Těším se na českou souhru v útoku."

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Česko - Švýcarsko 3 : 0 dohráno
20240425T14 : 00:00+0200
Česko vs. Švýcarsko
Česko vs. Švýcarsko
Česko
Švýcarsko
  Kanada - Česko zítra 18 : 00
20240426T18 : 00:00+0200
Kanada vs. Česko
Kanada vs. Česko
Kanada
Česko