Hlavní obsah

Oslavenec Hlinka dostal květináč

HELSINKY

Kapitán hokejové reprezentace Jaroslav Hlinka měl v pátek 30. narozeniny a s originálním dárkem pro něj vyrukoval ještě na pražském letišti kustod Petr Bílek. Na cestu do Helsinek mu daroval květináč. "To jsou jeho typické fórky. Musel jsem tu kytku ale nechat v Ruzyni, patřila totiž k místnímu vybavení," usmíval se Hlinka, podle nějž většina spoluhráčů netušila, že slaví narozeniny.

Foto: PRÁVO

Jaroslav Hlinka

Článek

"Jsou sice kulaté, ale já třicítku za žádný životní předěl nepovažuji a těžko něco slavit, když jsme na akci národního týmu. Při tom listopadovém termínu mi to tak vychází dost často."

Manželka Hlinku ale překvapila tajenou oslavou, když mu do restaurace sezvala nejbližší přátele, včetně sparťanského spoluhráče Hlaváče. "Ušila to na mě, aniž bych něco tušil, ale bylo to příjemné posezení s kamarády."

Třicítku si pak stihl připomenout i v rodinném kruhu. "Dcera Natálka má za pár dnů svátek, tak jsme dostali společně dort. Byl ale ve tvaru želvy, jak si přála malá. Já žádné extra dárky nevyžadoval, i když je příjemné něco dostávat."

Reklama