Hlavní obsah

Hadamczik: Chystám se promluvit s Netíkem, Kopřivou či Kundrátkem

PRAHA

Hokejová reprezentace se k prvnímu soustředění před MS sejde 29. března v Havlíčkově Brodu, ale trenér Alois Hadamczik s nominací na ně nespěchá. „Ještě si počkám na další vývoj ligových play off, ať u nás či jinde v Evropě," řekl trenér Hadamczik Právu.

Článek

"Sestavu, která pak 2. a 3. dubna v Třebíči a Brodu absolvuje i dvě mezistátní utkání s Běloruskem, oznámím zřejmě až kolem Velikonoc,“ říká reprezentační kouč, jenž s lítostí přijal zprávu, že útočník ruského Chimiku Jan Bulis musí na operaci. „Prakticky jsem s ním počítal pro šampionát.“

Adepti reprezentace, jejichž kluby vypadly už v extraligovém čtvrtfinále, se po dohodě s Hadamczikem mají snažit o individuální trénink.

„Nechci, aby ti kluci zůstali dlouho bez ledu, v tomto duchu se chystám promluvit se sparťanem Netíkem, kladenským brankářem Kopřivou či talentovaným třineckým obráncem Kundrátkem,“ uvádí Hadamczik, jenž bude ohledně možnosti startu za národní tým kontaktovat i kladenský tandem Patera, Procházka, jenž se v play off předvedl ve skvělém světle.

Reklama