Hlavní obsah

Sýkora, Balaštík a Hubáček se omluvili z hokejové reprezentace

PRAHA

První tři změny musel udělat trenér české hokejové reprezentace Alois Hadamczik v nominaci na dvojici přípravných zápasů proti Bělorusku, který jeho svěřence čeká příští týden. Na sobotním srazu v Havlíčkově Brodě budou chybět zkušení útočníci Jaroslav Balaštík, Petr Sýkora a Petr Hubáček.

Článek

Všichni se omluvili ze zdravotních či rodinných důvodů a nebudou bojovat o místo v kádru pro mistrovství světa. Informoval o tom tiskový mluvčí hokejového svazu Pavel Bárta.

Pozvánku k přípravě s národním týmem naopak dostali brankář Vladislav Koutský a útočníciLibor Pivko, Petr Koukal a Jiří Cetkovský z Pardubic a zlínský Pavel Kubiš. Koutského s Cetkovským v případě, že proti Bělorusku nastoupí, čeká premiérový start v reprezentaci.

Aktuální složení týmu:
Brankáři: Miroslav Kopřiva (Kladno), Vladislav Koutský (Pardubice),
obránci: Josef Hrabal, Petr Čáslava (oba Čerepovec/Rus.), Marek Černošek (Sparta), Tomáš Kundrátek (Třinec), Václav Benák (Plzeň), Tomáš Mojžíš (Novosibirsk/Rus.), Zdeněk Kutlák (Ambri-Piotta/Švýc.),
útočníci: Tomáš Rolinek, Libor Pivko, Petr Koukal, Jiří Cetkovský (všichni Pardubice), Ivan Rachůnek, Pavel Kubiš (oba Zlín), Lukáš Krenželok (Vítkovice), Peter Jánský (Litvínov), Tomáš Netík (Sparta), Josef Straka (Čerepovec/Rus.), Pavel Rosa (Omsk/Rus.), Ladislav Kohn (CSKA Moskva).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články