Hlavní obsah

Zranění brzdí koučovy plány, ze hry je také útočník Marek

Zranění dělají starosti trenérům českých hokejistů. Předčasně z reprezentačního kempu mizí obránce Zdeněk Kutlák (poraněný loket) i útočník Lukáš Krenželok, který má natažené kolenní vazy. Potíže s kolenem nepustí do přípravy ani forvarda Jana Marka.

Článek

„Byl na vyšetření u doktora Barny, definitivně s ním nemůžeme počítat. Zranění nám bohužel dělají velké problémy,“ připustil asistent Josef Paleček. Z vybraných hráčů, kteří vypadli v semifinále extraligy se do přípravy nezapojí ani liberečtí forvardi Kašpařík a Nedorost, zdraví vyřadilo i budějovického Kůrku.

Trenéři včera poslali domů brankáře Koutského, beka Mojžíše a útočníky Koukala se Šindelem. V neděli by se k reprezentaci měli připojit další předem avizovaní semifinalisté. Podle některých zpráv ale nejsou zdravotně v pořádku ani budějovičtí Vak s Kotrlou. „Takové informace nemám,“ kroutil hlavou Paleček.

Nominace českých hokejistů na přípravné zápasy se Švýcarskem:
Brankáři: Marek Pinc (Liberec), Miroslav Kopřiva (Kladno)
obránci: Angel Krstev, Lukáš Zíb (oba Liberec), Josef Hrabal, Petr Čáslava (oba Čerepovec/Rus.), Vladimír Sičák (České Budějovice), Marek Černošek (Sparta), Tomáš Kundrátek (Třinec), Václav Benák (Plzeň)
útočníci: Tomáš Vak, Ondřej Veselý, Jindřich Kotrla (všichni České Budějovice), Tomáš Rolinek, Jiří Cetkovský (oba Pardubice), Ivan Rachůnek, Pavel Kubiš (oba Zlín), Leoš Čermák (Liberec), Peter Jánský (Litvínov), Tomáš Netík (Sparta), Josef Straka (Čerepovec/Rus.), Pavel Rosa (Omsk/Rus.), Ladislav Kohn (CSKA Moskva/Rus.).

Reklama