Hlavní obsah

V Liberci se budou hrát České hokejové hry, o další turnaj mají zájem Vary

PRAHA

Poslední díl letošní Euro Hockey Tour, jenž se uskuteční 16.-19. dubna v Liberci, dostal nový název České hokejové hry. Týden před MS bude turnaj pro všechny země elitní evropské čtyřky posledním testem na šampionát ve Švýcarsku. „Po deseti letech nám vypršela smlouva s Českou pojišťovnou, proto už turnaj neponese její jméno,“ říká generální sekretář Českého svazu ledního hokeje Martin Urban.

Článek

Jednání o titulu nového sponzora v názvu turnaje je záležitostí BPA, marketingového partnera svazu. „Může se tam objevit už v nadcházející olympijské sezóně, kdy nebude evropská tour na českém ledě končit, ale naopak začínat,“ naznačuje Urban. Od 3. do 6. září letošního roku by se měl hrát turnaj v Karlových Varech, kde během léta plánují dokončit novou halu.

„Vary projevily veliký zájem o pořadatelství. Za hokejový svaz mohu říci, že se tím zabýval výkonný výbor, který s tím souhlasí. Záležet bude na dohodě svazu se společností BPA, ale přesun dějiště turnaje po čtyřech letech vypadá hodně reálně,“ prohlásil Urban.

Reklama

Související témata: