Hlavní obsah

HOKEJ ON-LINE: Češi prohráli s Ruskem 3:6

Po dvou porážkách s Finskem a Švédskem už mohou čeští hokejisté na třetím podniku Euro Hockey Tour, LG Hockey Games, skončit nejlépe třetí. Ovšem jen za předpokladu, že porazí Rusko, s kterým ještě v nové sezóně ani jednou neuspěli. Další šanci mají v neděli v poledne ve Stockholmu. Utkání Česko - Rusko sledujte on-line na Sport.cz.

Článek

"Motivace bude veliká. Ještě jsme je neporazili, zápasy s nimi jsou vždycky na ostří nože. Určitě nás to nabudí. Z hlediska ofenzivy jsme nehráli proti Švédům vůbec špatně, musíme se jen vyvarovat hloupých chyb," řekl hokej.cz asistent české reprezentace Josef Jandač.

Sborná přivezla do Švédska výběr odlišný od předchozích dvou turnajů, trenér Vjačeslav Bykov nechal doma řadu hvězd a zkouší nové hráče. Možná i proto vedoucí celek Euro Hockey Tour nezopakoval na LG Hockey Games dosud suverénní výkony. S domácím Švédskem Rusové prohráli 3:4, Finy porazili až po samostatných nájezdech.

"V sobotním utkání prohrávali Rusové s Finy už 0:4 a ještě stačili zvítězit po nájezdech. Bude to znovu hodně obtížné, ale jak jsem řekl, motivaci máme velikou," doplnil Jandač. Do branky českého týmu se stejně jako v zápase s Finskem postaví Miroslav Kopřiva.

Hokejová reprezentace on-line na Sport.cz:
LG Hockey Games:Česko - Rusko

Reklama

Související témata: