Hlavní obsah

Čeští trenéři vyrazí do Ruska v italském střihu v barvě tmavě šedého antracitu

PRAHA

Jako ze žurnálu. V Rusku se čeští hokejoví trenéři a celý realizační tým představí v podobě italských šviháků. V Moskvě trenér Alois Hadamczik vystoupí z letadla v kolekci od návrháře, který získal osm oceněných kolekcí oblečení pro olympijské sportovce.

Foto: Atelier 66

Alois Hadamczik si vybírá kravatu a po levici návrhář Bořivoj Klug.

Článek

"Součástí módní kolekce je kompletní společenský oděv, včetně košile, kravaty a pláště. Sako a kalhoty jsou ze špičkových italských látek v barvě tmavě šedého antracitu. Zvolili jsme i módní italský střih s jednořadovým zapínáním na dva knoflíky,“ představil styl hlavní návrhář Atelieru 66 Bořivoj Klug.

Sadu oblečení si zástupci reprezentačního mužstva a s ním vedení hokejového svazu v čele s prezidentem Tomášem Králem a šéftrenérem Slavomírem Lenerem odzkoušeli a převzali v úterý. Kolekce je určena pro sezónu, která vyvrcholí příští rok na jaře mistrovstvím světa ve Švédsku a Finsku.

Šéftrenér reprezentace Slavomír Lener si zkouší nový oblek s kabátem od Bořivoje Kluga.foto: Atelier 66

„Rozhoduje se pochopitelně na ledě,“ uvedl Král. "Ale krok se špičkou musíme držet také v zázemí. Návrhy Bořivoje Kluga, stejně jako práce Atelieru 66 naše nároky splňují. Mimo jiné díky tomu, že se ve sportovním prostředí již nějakou dobu pohybují.“

S výrobky z dílny této návrhářské firmy mají zkušenosti i jiní sportovci. Kompletní sady oblečení letos například získali pro účinkování v Lize mistrů fotbalisté Viktorie Plzeň. Atelier obléká také Vladimíra Šmicera, Antonína Panenku, nebo tým hokejistů Sparty Praha.

Reklama