Hlavní obsah

MS v hokeji má oficiálního průvodce

PRAHA

Fanoušci chystající se na letošní mistrovství světa v ledním hokeji v Praze a Ostravě se mohou těšit na příjemného pomocníka. Dnes byl na trh uveden "Oficiální průvodce mistrovstvím světa", ve kterém mohou příznivci hokeje nalézt řadu zajímavých a užitečných informací.

Článek

Na rovných sto stranách publikace psané v českém i anglickém jazyce se fanoušci dozví řadu informací z historie světových šampionátů, profily všech účastnických mužstev, program jednotlivých zápasů, nebo jsou zde představeny obě pořadatelské haly.

Úvodní stránky průvodce patří prezidentu České republiky Václavu Klausovi a předsedovi Mezinárodní hokejové federace René Faselovi, kteří přejí šampionátu zdárný průběh. Navíc jsou zde i rozhovory s Jaromírem Jágrem a trenérem Slavomírem Lenerem.

Ten se stal kmotrem knihy, kterou pokřtil za zájmu novinářů i ostatních zájemců dnes odpoledne v pražském knihkupectví Luxor. "S průvodcem jsem velmi spokojen. Líbí se mi materiály z historie, je tu spousta fotografií. Velmi se mi líbí," řekl Lener předtím, než knihu polil šampaňským.

Kromě Lenera se křtu zúčastnil i předseda organizačního výboru Zbyněk Kusý, a samozřejmě nemohl chybět autor publikace Jaroslav Kirchner. Ten měl během své dlouholeté novinářské praxe možnost zúčastnit se několika MS, kde čerpal zajímavé podněty.

Dnes bylo dáno do distribuce vydavatelstvím Fragment 17 tisíc výtisků průvodce a předpokládá, že před začátkem mistrovství světa udělá ještě dotisk. Publikace v ceně 250, - korun by měla být distribuována také v halách v Praze a Ostravě.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články