Hlavní obsah

Vstupenky na zápas hokejistů s Kanadou byly hned vyprodány

PRAHA

Po vstupenkách na přípravný zápas českých hokejistů s Kanadou, který bude ve čtvrtek 22. dubna pro oba týmy generálkou na mistrovství světa, se jen zaprášilo. Lístky se začaly prodávat v sobotu v pět hodin ráno na terminálech Sazky a podobně jako v případě atraktivních utkání světového šampionátu a finále hokejové extraligy byly za pár minut pryč.

Foto: SAZKA

Sazka Arena

Článek

Na duel s Kanadou v pražské Sazka Areně nabízeli organizátoři vstupenky za 450, 420 a 390 korun. Kolik lístků do prodeje šlo, však ČTK nedokázali říct zástupci Sazky ani hokejového svazu. Kapacita nové haly by těsně před začátkem mistrovství už měla být avizovaných 17 000 diváků. Určitý počet lístků však připadne sponzorům a další místa musí zůstat volná z technických důvodů.

"Během několika minut byly všechny vstupenky vyrezervovány a v průběhu několika desítek minut i vyprodány," sdělil ČTK mluvčí Sazky Zdeněk Zikmund. Rozdíl mezi dobou rezervace a prodeje je podle něj dán tím, že zákazník nejdříve obdrží návrh vstupenky, který platí 20 minut. "Již při prvním náporu fanoušků jsou tak vstupenky vyrezervovány, ale systém pracuje dál - vydává zaplacené vstupenky a vrací do prodeje zrušené či prošlé rezervace. Prodej končí až ve chvíli, kdy centrální systém registruje poslední zaplacenou a vytištěnou vstupenku," upřesnil Zikmund.

Reklama

Související témata: