Hlavní obsah

Hokejisté jsou z ubytování nadšeni

PRAHA

Jen slova chvály adresují hokejoví reprezentanti pětihvězdičkovému pražskému hotelu Corinthia Towers. Tam budou bydlet celé mistrovství světa, podobně jako ostatní účastníci šampionátu. Corinthia Towers má celkem čtyřiadvacet pater, přičemž český tým obsadil 22. a 23. patro s nádherným výhledem na Hradčany.

Foto: www.corinthia.cz

Hotel Corinthia Towers, kde budou ubytováni účastníci MS v ledním hokeji včetně českého týmu

Článek
Fotogalerie

Národní tým má k dispozici dvoulůžkové pokoje, místnost s počítači, kopírkou, faxem a připojením na internet, samostatnou restauraci, posilovnu i bazén se saunou. "Zatím nám tu nic nechybí, služby jsou perfektní. Každé přání je předem splněno, navíc z haly to sem máme autobusem čtvrt hodinky," libuje si trenér Slavomír Lener.

"Na hotelu nám všemožně vycházejí vstříc. Starají se tu o nás, jako bychom už byli mistry světa," přiznává i Jaromír Jágr složitě se vyrovnávající s časovým posunem. "Probudil jsem se už ve čtyři hodiny ráno a koukal na televizi. Ani nevím, jestli mám okna směrem k Hradu, já se ven vůbec nedíval," usmál se. Pokoj v hotelu stojícím proti Kongresovému centru přitom stojí 230 eur denně.

Při relaxaci mohou hokejisté využít čtyři bowlingové dráhy, biliár i šipky, televize se satelitními programy je samozřejmostí každého pokoje. Klid hráčům zaručí důsledná hotelová ochranka, takže dostat se do blízkosti reprezentantů je takřka nemožné.

"Pokoušíme se udělat maximum pro to, aby kluky nikdo nerozptyloval," líčí Lener a chválí i hotelový jídelníček. "K dispozici je kuřecí maso, těstoviny, ryby, saláty, prostě bohatý výběr a vše velmi chutné. Na jiných mistrovstvích takový komfort ani pro domácí třeba nebyl."

Fanoušci, kteří budou chtít podpořit úsilí českého týmu v boji o světový titul, tak mohou učinit dvěma způsoby. Buď posláním vzkazu na faxové číslo 261211623 nebo formou mailu na adresu hokej@corinthia.cz

Reklama