Hlavní obsah

Vstupenky na Světový pohár v prodeji od čtvrtka

PRAHA

Již ve čtvrtek, s více než dvouměsíčním předstihem, si budou moci hokejoví fanoušci koupit vstupenky na zatím jediné jisté domácí utkání české reprezentace na Světovém poháru proti Německu. Závěrečné vystoupení svěřenců trenéra Ivana Hlinky v evropské základní skupině se v pražské Sazka Areně uskuteční 3. září.

Foto: ČTK/Michal Doležal

Čeští hokejisté mohou na Světovém poháru odčinit neúspěch na MS

Článek

Vstupenky bude stejně jako v případě nedávného mistrovství světa distribuovat loterijní společnost Sazka prostřednictvím přibližně 7000 terminálů po celé republice. Ceny lístků byly stanoveny na 550, 990 a 1650 korun, každý zájemce si opět může koupit maximálně pět vstupenek z každé kategorie. Pro hromadné objednávky Sazka zavedla telefonní číslo 266 121 122, které bude v provozu od pátku 25. června od 8:00.

.:ANKETA:
Těšíte se na Světový pohár v hokeji? Hlasujte na konci článku

Přesný počet vstupenek, které ze sedmnáctitisícové kapacity arény půjdou do prodeje, není znám. Stejně jako datum, kdy se začnou prodávat lístky na přípravná utkání před Světovým pohárem proti Finsku a Švédsku, která se v Praze uskuteční 23. respektive 27. srpna.

O lístcích na přípravu se teprve rozhodne

"O tom, kdy se začnou prodávat tyto vstupenky, momentálně nemáme informace. Důvodem je i skutečnost, že v obou případech jednáme s jinými partnery. Zatímco pro Světový pohár je to NHL, přípravné zápasy zaštiťuje český hokejový svaz," vysvětlil tiskový mluvčí Sazky Zdeněk Zikmund v rozhovoru pro ČTK.

Čeští hokejisté se ve Světovém poháru utkají 30. srpna v Helsinkách s Finskem, o dva dny později nastoupí ve Stockholmu proti Švédsku a 3. září změří síly v Praze s Německem. V případě, že obsadí ve skupině první nebo druhé místo, získají právo uspořádat v domácím prostředí i čtvrtfinálové utkání. Semifinálové duely a finále se budou hrát v zámoří.

Reklama