Hlavní obsah

Hokejový svaz potvrdil přesun pěti zápasů MS osmnáctek

Praha

Český svaz ledního hokeje po dohodě s mezinárodní federací IIHF potvrdil změny v programu mistrovství světa hráčů do 18 let, které si vyžádal postup Komety Brno do finále extraligy. Kvůli termínové kolizi se čtyři utkání přesouvají z brněnské Kajot Arény do Břeclavi, jeden duel se bude hrát ve Znojmě.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Čeští hokejoví junioři

Článek

Třetí a čtvrtý zápas finálové série Komety s Pardubicemi bude hostit Brno v pátek 13. dubna a o den později. Případný šestý duel by se na jihu Moravy hrál 19. dubna. V ostatní dny se program MS měnit nebude.

Úvodní zápas české osmnáctky s Dánskem, který se měl hrát v Brně v pátek 13. dubna od 15:30, se uskuteční ve Znojmě a začne o půl hodiny dříve. O den později se budou hrát v Břeclavi duely USA - ČR (13:00) a Kanada - Finsko (18:00). Do Břeclavi se z hlavního dějiště MS přesunou i oba čtvrtfinálové duely ve čtvrtek 19. dubna hrané od 15:00 a 19:00.

Zakoupené vstupenky na všechna utkání zůstávají v platnosti. "Pro jejich majitele budou na zimním stadionu ve Znojmě a v břeclavské Alcaplast aréně vyčleněna sedadla na hlavní tribuně. Diváci, kterým přesun zápasů nevyhovuje, mohou vstupenky vrátit od 5. do 12. dubna v místě, kde je koupili. Bude jim přitom vrácena plná částka," uvedl v tiskové zprávě mluvčí hokejového svazu Zdeněk Zikmund.

Reklama