Hlavní obsah

Hokejisté nastoupí v jiné sestavě, v brance opět Vokoun

BRNO

Opět s brankářem Tomášem Vokounem, ale v pozměněné sestavě nastoupí v pátek večer v Brně čeští hokejisté v odvetném přípravném utkání proti Slovensku. Trenér Vladimír Růžička sice původně plánoval, že do druhého duelu postaví gólmana Tomáše Pöpperleho, po problémech před zápasem v Nitře a čtvrteční porážce 0:5 ale svůj plán změnil.

Článek

"Jen jsem to uvítal. Určitě bude dobré, že můžu opět nastoupit," řekl Vokoun po dnešním tréninku v Rondu. Na Slovensku se totiž do branky postavil prakticky bez rozcvičení, neboť národní tým přijel do dějiště zápasu pozdě.

Kdo vyhraje odvetný zápas v Brně?
Hlasujte v anketě na konci článku!

"Navíc jsem předtím čtrnáct dní nechytal a na ledě byl jen asi tři dny," uvedl Vokoun. Po porážce 0:5, nejvyšší v historii vzájemných duelů, změnil Růžička i složení útoků a obranných dvojic. Pohromadě tak nezůstala ani jedna formace. Elitní útok budou v Brně tvořit Martin Havlát, David Výborný a Jan Hlaváč, tedy hráči, kteří klubovou sezonu zakončili v dresu pražské Sparty.

Předpokládaná sestava ČR:
Vokoun - Pilař, T. Kaberle, Šlégr, Hejda, Špaček, F. Kaberle, F. Ptáček, Ševc - Havlát, Výborný, Hlaváč - Olesz, Martin Straka, M. Hořava - P. Sýkora, Vašíček, L. Havel - Netík, Ludvík, R. Dlouhý.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články