Hlavní obsah

Se vstupenkou na Dány nebo Nory se fanoušci můžou dostat na MS do Běloruska

Praha

Hokejovou reprezentaci pod vedením staronového kouče Vladimíra Růžičky čeká ve čtvrtek první přípravný zápas před květnovým mistrovstvím světa. V Děčíně se národní tým v rámci Euro Hockey Challenge utká s Dánskem, se stejným soupeřem na témže místě změří síly i o den později. Příští středu a čtvrtek pak v Havlíčkově Brodě Růžičkův tým odehraje dvojzápas s Norskem. Fanoušci, kteří si zakoupí vstupenku alespoň na jeden ze čtyř duelů, mají příležitost získat zajímavou odměnu.

Foto: Michal Doležal, ČTK

Hokejisté naslouchají pokynům asistenta trenéra Ondřeje Weissmanna.

Článek

Soutěžit se bude nejen o produkty z oficiální kolekce české hokejové reprezentace, hlavní cenou je však letecký zájezd pro dvě osoby na květnový šampionát v běloruském Minsku. Fanoušci se musí nejpozději do 17. dubna zaregistrovat a uvést 16místný kód vstupenky do aplikace na oficiálním facebooku českého hokeje.

Předprodej vstupenek na všechna utkání probíhá v distribuční síti Ticketpro, v den zápasů pak budou lístky k dispozici i na pokladnách zimních stadiónů v Děčíně, resp. Havlíčkově Brodě. Jednodenní vstupenka na souboj s Dánskem vyjde na 250 korun, proti Norům se ceny pohybují mezi 190 a 300 korunami.

Dánové i Norové budou soupeři české reprezentace i v základní skupině na mistrovství světa v Minsku. Stejné soupeře potkal nároďák i v základní skupině loňského šampionátu ve švédském Stockholmu. Zatímco Nory výběr tehdejšího kouče Aloise Hadamczika rozstřílel 7:0, Dány zdolal 2:1 až po samostatných nájezdech.

Reklama