Hlavní obsah

Hokejisté už jsou před turnajem v Liberci kompletní

LIBEREC

Čeští hokejisté se připravují na turnaj o Pohár České pojišťovny v Liberci v kompletním složení. Na úterním dopoledním tréninku měl kouč Alois Hadamczik k dispozici už i dosud chybějící šestici Radek Hamr, František Ptáček, Jan Hlaváč, Michal Grošek, Jan Marek, a Michal Sivek.

Článek

"Je dobře, že už jsme pohromadě. Můžeme už skládat jednotlivé pětice a trénovat konkrétní herní činnosti," byl spokojený Hadamczik. Na dnešním tréninku oblékl žlutý dres třináctého útočníka Sivek. V modrých dresech se proháněli po ledě nové liberecké Tipsport Areny beci Radek Philipp s Karlem Rachůnkem a útočníci Petr Tenkrát, Jiří Burger a Ondřej Veselý.

Černí testovali brankáře Milana Hniličku a Dušana Salfického ve složení Petr Čáslava, Hamr - Grošek, Jaroslav Hlinka a Hlaváč. V červených trikotech se objevili Aleš Píša, Jan Hejda - Pavel Rosa, Tomáš Divíšek a Jaroslav Bednář, v bílých Ptáček, Radim Bičánek - Marek, Michal Mikeska a Petr Hubáček. Kapitánem týmu bude Hlinka, asistenty byli určeni Hlaváč a Burger.

Po dalším dnešním podvečerním tréninku absolvuje český národní tým další přípravu ve středu odpoledne a do turnaje vstoupí ve čtvrtek v 18:00 proti Finsku.

Reklama